07 August 2019

E-commerce: microdata op kop
Google draagt zorg voor de microdata van uw producten voor hun referentiëring

Microdata of microgegevens spelen een belangrijke rol bij de referentiëring. Uw gegevens structureren is dus een must om uw positie op het niveau van de Search Engine Result Page (SERP) te verbeteren. Met andere woorden, wil u goed verschijnen in de resultaten van Google, behandel dan uw gegevens zorgvuldig. Proximedia doet dit voor u!

Gebruik de juiste markering

Microdatas Google

Er zijn verschillende markeringen die men moet naleven. Voor een e-commerce is het belangrijk rekening te houden met:

  • De prijs van de producten
  • De beschikbare hoeveelheid
  • De betaalmunt
  • Het aantal resterende producten
  • ...

U moet een maximum aan informatie geven. Elke informatie moet duidelijk verschijnen en onmiddellijk herkenbaar zijn. Daarom laat ons systeem u toe elk deel van uw productfiches uitvoerig te beschrijven. Onze experten zorgen ervoor en begeleiden u om uw activiteit te ontwikkelen.

Sleutelwoorden volstaan niet...

Referentiëring is meer dan een tekst volladen met sleutelwoorden en H1, H2,... Men moet ook kwalitatieve inhoud hebben.  De inhoud moet uw surfers interesseren, maar ook... Google. De fiches van uw producten moeten dus goed worden geschreven. Om de vruchten te plukken is er hard werk nodig.  Men moet creatief zijn en surfers zin geven om actie te ondernemen. Daarom stellen we kwalitatieve inhouden op. We stellen onderbouwde teksten op met uw medewerking. U kan uw gegevens ook gratis aanvullen, dankzij onze gratis opleidingen.

Meningen tellen

Men moet ook rekening houden met de Rating en de Aggregating Rating. De mening en cijfers van uw verbruikers tellen. Ze moeten zichtbaar en gemakkelijk toegankelijk zijn. De surfer moet ook de mogelijkheid hebben om ze te klasseren van de beste tot de laagste quotering!

Google houdt rekening met verschillende dingen. Het is belangrijk om werk te maken van uw productfiches. Het is wat onze experten doen.

Indien u er meer wil over weten, neem contact op met onze specialisten. Ze zullen u met genoegen begeleiden, na een volledige analyse van uw behoeften.

 

 Deze artikelen kunnen u ook interesseren!

09/08/2019
Voorraadbeheer webshop
Nieuwe optie voor e-commerce
Lees meer
08/08/2019
Wat kun je zoal doen op 15 augustus?
Maria-Hemelvaart is een welverdiende vrije dag!
Lees meer
07/08/2019
E-commerce: microdata op kop
Google draagt zorg voor de microdata van uw producten voor hun referentiëring
Lees meer