Sponsoring
Proximedia is partner van solidariteit!

Proximedia is betrokken bij verschillende liefdadigheids- en sportprojecten.

Proximedia investeert in solidariteit!

Expertise wordt gedeeld. Al jaren werken we aan de ontwikkeling van solidariteitsprojecten. Onze specialisten ondersteunen verenigingen en burgerinitiatieven.

Mocht u ook graag onze steun ontvangen, kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen uw verzoek in behandeling nemen teneinde uw aanvraag zo goed mogelijk te verwerken. 

Kennis delen voor het goede doel

Het delen van ervaringen als centraal onderdeel van het succes. Van het creëren van een website, tot het positioneren op het web, en van digitale marketing en het delen op sociale netwerken, tot het creëren van visuele en tekstuele inhoud, onze teams staan tot uw beschikking.

Proximedia stelt haar 20 jaar ten dienste van de mooiste uitingen van solidariteit! Nu zijn jullie aan zet! Ontdek enkele van de projecten die wij ondersteunen:

Sponsoring Cédric Lescut
Android 34

Proximedia Group heeft besloten om Cédric Lescut, een professionele golfer met een handicap, te sponsoren via zijn vzw ‘Android 34’, opgericht in 2013.

Lees meer
Sponsoring Objectif Ô

Proximedia ondersteunt sinds 2008 de vzw "Objectif Ô" die geleid wordt door Jean-Denis Lejeune.

Lees meer
Sponsoring Value Your Friends

Het agentschap Globule Bleu realiseerde de affiches, de radio- en tv-spot voor de Belgische NGO "Les Iles de Paix" ter gelegenheid van zijn 50-jarig bestaan....

Lees meer
Proximedia presenteert Octopus34

Sinds 2018 biedt Proximedia zijn knowhow en zijn steun aan het Octopus34 project! Een initiatief om te ontdekken!

Lees meer