02 October 2019

Make-A-Wish: solidariteit zit in een tas!

Ze staat niet graag in het middelpunt van de belangstelling, maar Natalia heeft een heel groot hart. Elk jaar zet ze zich met hart en ziel in voor goede doelen, om anderen te helpen. Enkele dagen geleden heeft ze Proximedia aangesproken voor een project dat echt de moeite loont. Make-A-Wish, zegt u dat iets?

make-a-wishMake-A-Wish, kent u dat?

Sterspeler van het voetbal voor een dag, duiken met dolfijnen, een namiddagje een echte ster zijn…  Allemaal dromen van duizenden kinderen. Een aantal van hen zal de tijd krijgen om die dromen waar te maken. Anderen hebben een helpende hand nodig omdat ze tegen een ziekte vechten. Make-A-Wish is er voor hen. De stichting bundelt krachten om aan moedige kinderen buitengewone, onvergetelijke momenten te schenken!

 Ook u kunt helpen, op uw manier.

De gedroomde tas voor een droom! 

 Hoe kunt u hen steunen? Da’s supersimpel. Een lid van de VZW heeft beslist om originele tassen te maken, om zodoende kinderen te helpen.

Tot november kunt u een bestelling plaatsen. Er bestaan verschillende modellen, afhankelijk van de beschikbare voorraden.

Hoezo, u heeft nog geen tas? Welnu, de tas die bij u past,  geweven of geplastificeerd, ligt op u te wachten! De prijs? 5 euro! 5 euro om de hartenwens van een kind te vervullen.

Proximedia is solidair

Wij, de Marketingafdeling, hebben al beslist om bestellingen te plaatsen. En u? Een geschenk voor de feesten? Een kleine attentie? Of gewoon zin om iemand plezier te doen? Het is niet verplicht… maar soms doet het zo’n deugd om eens aan anderen te denken.

Via het contactformulier zult u uw bestellingen aan Natalia kunnen doorgeven. Wij nodigen u uit om uw bestelling naar onze collega te sturen voor de drie tassen die op de foto van dit artikel afgebeeld zijn.

Iedereen alvast hartelijk bedankt,

Proximedia, dat bent u, dat zijn wij!

 

Make-A-WishDeze artikelen kunnen u ook interesseren!

06/12/2019
Proximedia
heeft het bezoek van Sinterklaas ontvangen...
Lees meer
05/12/2019
Goede voornemens
een ingesteldheid
Lees meer
06/11/2019
Masterbill
een geavanceerd beheerprogramma !
Lees meer