02 May 2019

Proximedia Benelux
als rolmodel!

 Met de komst van Ycor gaat de groep nieuwe uitdagingen aan! Proximedia Benelux moet als model dienen voor de verovering van de Europese markt.

Ycor neemt het over! 

De afspraken betreffende de overname van Proximedia zijn afgerond. Ycor groep is nu aan het hoofd van de voormalige dochteronderneming van Publicis Group. Een paar dagen voor de officiële aankondiging van dit nieuws bezocht Maurice Lévy, samen met zijn zoon Alain Lévy en zijn naaste medewerker Charles Riou, Proximedia Belgium. Country Manager, Thierry De Bock, was aanwezig, samen met alle managers van Proximedia. "Sinds 1 mei heeft Ycor de plaats van Publicis ingenomen", zei de Franse zakenman. "Het is officieel. We kunnen ons nu ontwikkelen en investeren in een project waarin we vast geloven”.

Maurice Lévy maakte van de gelegenheid gebruik om het personeel te ontmoeten en de gezichten van zijn toekomstige medewerkers te ontdekken. Naast glimlachen en vriendschappelijke uitwisselingen, kon de zakenman het enthousiasme van de verschillende teams en hun efficiëntie waarderen. Met veel interesse wisselde hij een paar woorden uit en stelde hij wat vragen aan de medewerkers van de verschillende afdelingen. Bij Proximedia Benelux staat de mens centraal. Vandaag kan het merk prat gaan op het feit dat ze op meer dan 300 werknemers kan rekenen die elke dag werken om aan de vraag van duizenden zelfstandigen te voldoen.

 

Thierry De Bock: "Mooie uitdagingen om aan te gaan."

Maurice Lévy heeft zijn motivatie niet kunnen verbergen bij zijn ontmoeting met de sales managers en legde de nadruk op de volgende termen: investering, nieuwe tools en nieuwe grenzen! Proximedia Benelux doet het goed en is een voorbeeld om te volgen! Het moet als model dienen voor de andere dochterondernemingen van de groep. "Proximedia moet zich profileren als een essentiële Europese speler in de digitale dienst! We zullen een internationaal product ontwikkelen dat zich goed exporteert".

Thierry De Bock zei dat hij klaar was om nieuwe uitdagingen aan te gaan. "Proximedia Benelux is al meer dan twintig jaar marktleider op de digitale markt", aldus de Country Manager. "Het jaar 2019 ziet er veelbelovend uit en de nieuwe ontwikkelingen zullen waardevolle hefbomen zijn voor de toekomst. Er valt nog veel te doen, samen met onze teams!"

Proximedia staat op het punt een nieuwe stap te zetten! Het is allen samen, met een visie waarin innovatie centraal staat, dat de groep in staat zal zijn om de mooiste pagina's uit haar geschiedenis te schrijven!



Deze artikelen kunnen u ook interesseren!

09/09/2019
Proximedia Summer Time
voor onze klanten en onze teams!
Lees meer
09/09/2019
Werelddag voor Programmeurs
Onze programmeurs in de schaduw geven licht aan uw projecten
Lees meer
22/08/2019
Werelddag blog
Actualiteit in dienst van uw referentiëring
Lees meer