18 March 2019

Webdesign
Proximedia viert twintig jaar websitecreatie!

Op 10 november 2018 vierde Proximedia Belgium een belangrijke verjaardag. Het bedrijf ontwikkelde zich als een belangrijke speler in de creatie van websites en wist met zijn tijd mee te evolueren door altijd in te spelen op de nieuwste innovaties. Zo kon het zich positioneren in een markt waar de uitdagingen groot zijn. 

Voor de gelegenheid kwamen alle Proximedia-vestigingen bijeen in Docks Brussels. Een uitgelezen plek voor een uitzonderlijke verjaardag! Gedurende zijn 20-jarig bestaan heeft Proximedia meer dan 7.800 websites gecreëerd. De creatie van websites is niet het enige wat dit gerenommeerde bedrijf op zijn palmares heeft. Het is immers ook gespecialiseerd in bedrijfsvideo’s, referencing en klantenopleidingen

Bijna 300 medewerkers hadden het geluk dit grootste jubileum mee te mogen vieren. Het was een uniek moment waarop de waarden van het bedrijf in de verf werden gezet: teamwork en oog voor detail! 

Met zijn 6 merken is Proximedia klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan, niet alleen voor de creatie van websites, maar ook voor hun positionering. De toekomst is aan de durvers! Proximedia wil elke gelegenheid aangrijpen om nog veel verjaardagen te kunnen vieren.

Proximedia 20 ansDeze artikelen kunnen u ook interesseren!

09/09/2019
Proximedia Summer Time
voor onze klanten en onze teams!
Lees meer
09/09/2019
Werelddag voor Programmeurs
Onze programmeurs in de schaduw geven licht aan uw projecten
Lees meer
22/08/2019
Werelddag blog
Actualiteit in dienst van uw referentiëring
Lees meer