Hand Hyppo
Proximedia zegt nee tegen uitsluiting!

Hand Hyppo: een plek voor alle jongeren !

Hand HyppoHand Hyppo is een vereneiging in Ganshoren (Brussel). Zij strijdt tegen de sociale uitsluiting  van kansarme, gehandicapte en mishandelde jongeren. Zij stelt activiteiten voor om hen te helpen en begeleiden, waaronder culturele, artistieke en ludieke workshops. Die kunnen de sociale band, het burgerschap en het respect voor iedereen versterken. De VZW organiseert regelmatig stages en kampen.

Zij is op zoek naar steun, waaronder financiële en logistieke hulp. Zij staat ook open voor zorgzame vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen.


Proximedia stelt zijn knowhow ter beschikking

Onze teams hebben beslist om hun knowhow aan deze vereniging aan te bieden. Zij had een moderne website nodig. Een nieuwe versie, waarbij ook gedacht werd aan de SEO. Ze werkt ook vlot en efficiënt om zo de verschillende doelgroepen te raken. Beter? De site is ook volledig responsive voor de gebruikers van tablets en smartphones. Maar daar eindigt de taak van Proximedia niet. Zij heeft aan de verantwoordelijken ook een opleiding in CMS en sociale netwerken aangeboden. En dat is pas het begin van een mooie samenwerking, die de hulp voor de jongeren zal versterken.


Proximedia is er voor u!

Ontdek onze andere samenwerkingen. Al jarenlang begeleidt Proximedia mooie avonturen.

 Al meer dan 20 jaar ten dienste van goede doelen! De bal ligt in uw kamp! Ontdek verschillende projecten die wij ondersteunen:

 Heeft u een solidariteisproject? Wilt u graag hulp? In de mate van het mogelijke kan ons team uw begeleiden en/of adviseren. Contacteer ons!

 

 Deze artikelen kunnen u ook interesseren!

22/10/2019
Hand Hyppo
Proximedia zegt nee tegen uitsluiting!
Lees meer
08/04/2019
Sponsoring CĂ©dric Lescut
Android 34
Lees meer
11/12/2018
Sponsoring Value Your Friends
Lees meer