06 November 2019

Masterbill
een geavanceerd beheerprogramma !

Een ondernemer brengt het grootste deel van zijn tijd al werkend door. Hij is onderweg of hij ontmoet klanten die hij helpt om hun toekomstige project te verwezenlijken. Door de kilometers en de tijd die voorbijvliegen wordt het administratieve werk vaak naar het achterplan geschoven. Nochtans is het een onmisbaar radertje voor het succes van een vennootschap. Om de taak van zelfstandigen en hun medewerkers te vergemakkelijken, bestaat er voortaan Masterbill.


Van offertes over accounting tot facturen

Masterbill

Masterbill is uitgewerkt om helemaal te beantwoorden aan de noden van ondernemers. Het verenigt alle noodzakelijke functies voor een efficiënt beheer van een onderneming.

In de eerste plaats gaat het over een professioneel programma. Het doel? Tijdwinst en u een totaaloverzicht geven van uw activiteiten. Het is modern en efficiënt en wordt gebruikt door duizenden ondernemers. De feedback is unaniem positief!

De interface van Masterbill is intuïtief en zij biedt volgende mogelijkheden :

  • Offertes opstellen
  • Facturen aanmaken
  • De boekhouding raadplegen
  • De lopende creditnota’s bekijken
  • Afspraken vastleggen
  • Profiteren van een online agenda

Een toegankelijk hulpmiddel !


Masterbill is ontwikkeld om toegang te geven aan uw personeel
, maar ook aan uw boekhouder. Deze laatste zal de rekeningen kunnen raadplegen en alle facturen van de vennootschap. Een waardevol hulpmiddel, vooral op het ogenblik dat u uw belastingaangifte moet indienen.

De functies van Masterbill zijn veelzijdig. Het is onmogelijk om deze samen te vatten in één enkel artikel. Het is best om een test te doen en te genieten van een gratis offerte. U krijgt zelfs een nieuwe, moderne tablet ! Contacteer onze teams !

 Deze artikelen kunnen u ook interesseren!

06/12/2019
Proximedia
heeft het bezoek van Sinterklaas ontvangen...
Lees meer
05/12/2019
Goede voornemens
een ingesteldheid
Lees meer
06/11/2019
Masterbill
een geavanceerd beheerprogramma !
Lees meer