Globule bleu
Website Creatie op maat

Globule Bleu werd in 2001 opgericht als digitale communicatie-expert en biedt een compleet gamma marketingdiensten aan grote accounts.

Creatief communicatie-agentschap

Naast de digitale creatie is Globule Bleu ook gespecialiseerd in de strategische begeleiding van zijn klanten en in de uitrol van de grafische lijn in alle communicatie-elementen.  

Strategische adviezen, creatie van identiteit, grafische realisaties, printen op allerlei dragers, video’s en motion design, creatie van campagnes (online en offline): de teams van Globule begeleiden u bij al deze delicate opdrachten.

Het toetsen van de resultaten en de souplesse van de planningen maken ook volop deel uit van het proces, in het belang van uw project.

Digitale platformen op maat

Een van de grote krachten van Globule is het realiseren van diepgaande ontwikkelingen, volledig op maat en gebaseerd op Open Source Drupal of Wordpress.

Het agentschap beschikt over uitstekende referenties dankzij zijn realisaties voor klanten zoals Batibouw, de Groep Brussel Lambert (GBL), de Groep Ymagis (Laboratoires Eclair), het Circuit van Spa-Francorchamps, de Modalizy mobiliteitsoplossing voor ondernemingen, het Koninklijk Filharmonisch Orkest van Luik (Orchestre Philharmonique Royal de Liège, OPRL)…

Globule Bleu is een en al oor voor u!

Voor meer inlichtingen over de diensten die Globule Bleu biedt: +32 (0)4.239.84.44 of per e-mail naar het adres info@globulebleu.com