Oplossingen voor gerichte referencing
Een optimaal multimedia-aanbod
Geavanceerde digitale marketing

Over ons

Proximedia nv is opgericht in 1998 en is toonaangevend op de Europese markt van de internetdiensten. In de loop der jaren hebben we ons toegespitst op de digitale uitdagingen waarmee kleine en middelgrote ondernemingen en ook zelfstandigen te maken hebben om hen de best mogelijke oplossingen te kunnen bieden.

Dankzij de combinatie van onze knowhow en vaardigheden zorgen we ervoor dat we via onze verschillende merken een kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen bieden aan al onze klanten.

Met Online verzorgen wij de creatie van uw website, van a tot z. Click+, ons e-marketingbureau, ontwikkelt uw landingspages en Adwords-campagnes. Als u uw bedrijf wilt promoten, is Bizbook Channel de ideale partner om uw bedrijfsvideo te produceren en op grote schaal te verspreiden. Batibouw+ is dan weer een platform dat we samen met FISA hebben ontwikkeld om particulieren en professionals uit de bouwsector bij elkaar te brengen. Globule Bleu biedt aanbiedingen op maat voor key accounts. Ontdek eveneens Masterbill, onze gloednieuwe dienst die een professionele oplossing biedt voor het administratief beheer van de bedrijfsactiviteiten, niet te vergeten Waiting room.Wilt u meer weten over onze diensten? Onze teams staan tot uw dienst!

Ontdek onze merken
Online
Online
Een combinatie van webhosting, websitecreatie en e-marketing om uw online zichtbaarheid te ontwikkelen.
 
Bizbook
Bizbook Channel
Een team van cameramannen, journalisten en copywriters produceert bedrijfsvideo's die uw imago weerspiegelen.
 
Click +
Click +
Een agentschap gespecialiseerd in referencing voor kmo’s. Onze experts werken uw Adwords-campagne en SEO-strategie in België uit.
 
Batibouw+
Batibouw+
Online platform dat particulieren en professionals in de bouwsector met elkaar in contact brengt.
Waiting Room
Waiting Room
Een moderne multimediaterminal om uw informatie in uw wachtkamer en in de verschillende werkruimtes weer te geven.
 
Bizbook
Masterbill
Online interface die toelaat het administratieve beheer van een bedrijf te centraliseren. Gebruiksvriendelijk en professioneel, een gloednieuw hulpmiddel om te ontdekken.
 

Ons nieuws

03/10/2019
Jurist
HR-georiënteerd

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een advocaat voor de afdeling Human Resources. Binnen deze functie biedt u ook ondersteuning en advies aan onze andere afdelingen.

Lees meer
02/10/2019
Een moord en de geur van soep ...

De geest van Christophe Dandois waart rond bij Proximedia. Vreemd genoeg, ontsnapt er een lekkere soepgeur uit het marketingkantoor.

Lees meer
02/10/2019
Meet-it van Tech Data: Proximedia geeft u een geleid bezoek aan de beurs

Fabrice Dujardin, onze expert in nieuwe technologieën, bezocht de Meet-It beurs van Tech Data. Volg de gids. Proximedia opent de deuren voor u.

Lees meer
Proximedia - Op zoek naar sponsoring

Op zoek naar sponsoring

Op zoek naar sponsoring

Android 34

Androïd 34

Android

Objectif Ô

Objectif Ô

Objectif

Value your friends

Value your friends

friends

Wij sponsoren

Proximedia is als bedrijf betrokken bij verschillende liefdadigheids- en sportprojecten.

Knowhow moet men delen. Al jarenlang werken we mee aan het opzetten van solidariteitsprojecten. Onze specialisten ondersteunen verenigingen en burgerinitiatieven.

Als u ook onze hulp kan gebruiken, kan u contact met ons opnemen. Wij zullen u aanvraag onderzoeken om er optimaal gevolg aan te kunnen geven.

Het delen van knowhow is de hoeksteen van het succes. U kan rekenen op onze teams voor de creatie van een website, maar ook voor zijn positionering op het web, de digitale marketing en het delen op sociale netwerken, en natuurlijk ook het creëren van visuele en tekstuele inhoud.

Proximedia stelt 20 jaar ervaring ten dienste van de mooiste solidariteitsinitiatieven. Laat van u horen!

0

MERKEN

 

10

VESTIGINGEN

 

291

MEDEWERKERS

 

0

PROJECTEN

 

Getuigenissen
Proximedia_nl
Gemiddelde score : 4,0
Gebaseerd op : 9 recensie(s)
9 berichten