Goede doelen en sportieve acties

CEDRIC LESCUT

android34

De Proximedia Groep heeft besloten om Cédric Lescut, een professionele golfer met een handicap, te sponsoren via zijn vzw ‘Android 34’. Na een verkeersongeval in 2011 moest Cédric een amputatie van zijn rechterbeen onder de knie ondergaan. Een jaar ziekenhuis en revalidatie later nam deze voormalige professionele golfer opnieuw een club in handen. Nu, in 2014, begint hij aan zijn eerste seizoen als professionele gehandicapte golfer in de EDGA Tour en de PGA Benelux Tour.

Met de steun van de Proximedia Groep zal Cedric Lescut binnenkort deelnemen aan de Czech Republic Open in Tsjechië, de ABN Amro Disabled Open in Nederland en aan de Benelux Tour.

www.android34.be

OBJECTIF Ô

objectifo2

Sinds 2008 ondersteunen Bizbook Channel en Proximedia de vzw van Jean-Denis Lejeune: Objectif Ô.. Objectif Ô beheert en financiert projecten rond het winnen en zuiveren van water in gebieden waar drinkbaar water een schaars goed is, zoals in Afrika, Latijns-Amerika en Azië. Het doel is drinkbaar water voorzien aan de arme, rurale bevolking in ontwikkelingslanden.

www.objectifo.org

HET BLAUWE KRUIS

het blauwe kruis

In september 2016 ging Proximedia een partnerschap aan met Het BLAUWE KRUIS van België. Onze groep sponsort hiermee een vereniging die instaat voor het welzijn van dieren en de bescherming van de natuur. Daarnaast is het BLAUWE KRUIS ook een voorlichtingsorgaan over deze onderwerpen voor het grote publiek.

blauwe-kruis.be

VALUE YOUR FRIENDS

valueyourfriends2

Vredeseilanden mocht dit jaar 50 kaarsjes uitblazen en Globule Bleu maakte voor deze speciale gelegenheid affiches, en een radio- en tv-spot. Deze NGO wil bijdragen aan de verbetering van de levensomstandigheden van de arme bevolking in ontwikkelingslanden. Globule Bleu maakte ook het online spel “Value Your Friends”, dat op ludieke manier het ontwikkelingsthema aankaartte.

www.valueyourfriends.be