Proximedia helpt in Tanzania

In december 2016 zamelde Proximedia verschillende laptops in om TATU Project in Tanzania te helpen. Wij waren dan ook zeer tevreden om te horen dat de computers een nieuw leven kregen in Oost-Afrika.

Toen wij in december 2016 de vraag kregen of wij enkele laptops wouden leveren aan een project in Tanzania, aarzelden wij geen moment.

TATU Project is een organisatie in het noorden van Tanzania, meer bepaald in de gemeenschappen Mitsu wa Tembo en Londoto, met als missie het opzetten van ontwikkelingsprojecten.

Deze week kregen wij het leuke nieuws dat onze laptops een extra dimensie geven aan de informaticaopleidingen die de plaatselijke bevolking kan volgen. Op die manier kunnen zij hun dagelijks werk verbeteren.

 

 

Marie Vitoux, Empowerment Officer bij TATU Project liet ons het volgende weten: “De computers die Proximedia ons geleverd heeft, helpen ons echt enorm want het is hier niet iedereen gegeven om een te bezitten. Dankzij jullie kunnen onze projectmanagers zelfstandiger werken, leren ze veel bij en verwezenlijken zij veel meer”.

Ontdek enkele leuke foto’s van de organisatie en onze laptops in Tanzania: