Proximedia Belgium wordt partner Microsoft Office 365 om KMO’s te helpen bij de digitale revolutie.

Sinds begin 2015 werkt Proximedia samen met Microsoft om Office 365 producten aan te bieden aan hun klanten. Dit omvat de Office 365 producten zoals: Word, Excel, Powerpoint en Outlook  in de cloud, maar natuurlijk ook online opslagruimte en het gebruik van de Microsoft Exchange omgeving.

Als first-tier Cloud Solution Provider mag Proximedia als één van de weinigen in België rechtstreeks Office 365 producten afnemen bij Microsoft en deze leveren en installeren bij hun klanten.

Het pakket Office 365 wordt standaard aangeboden aan alle klanten van het merk Online dat websites maakt en technische ondersteuning aanbiedt. Het is ook inbegrepen bij de pc’s die geleverd worden aan de klanten van Proximedia.  De speciaal opgeleide medewerkers van Proximedia’s helpdesk staan permanent klaar om hun klanten te ondersteunen bij het optimaal gebruik van de programma’s.

Door deze samenwerking met Microsoft biedt Proximedia aan zijn Online klanten een all-in oplossing waarmee ze al hun digitale activiteiten kunnen uitvoeren tegen een lage prijs en met alle voordelen van de cloud.

Bart Van Den Kieboom, CMO en Partner Manager van Proximedia: “Ons doel is onze klanten zo goed mogelijk bij te staan bij hun online activiteiten.  Daarom zoeken wij steeds nieuwe manieren en middelen om onze dienstverlening te verbeteren. De samenwerking met Microsoft wordt dan ook beschouwd als een win-winsituatie voor iedereen.”