• Home
  • » Professionele fotoreportage

Professionele fotoreportage

Tijdens de creatie van een website denkt men er niet altijd aan kwalitatieve foto’s te  nemen om het bedrijf te illustreren. Nochtans is dit een essentiële stap in het presenteren van uw producten en diensten. Deze kiekjes geven uw bezoekers immers een visuele representatie en maken uw website aangenamer om te lezen.

Als u in uw contract met Proximedia voor deze optie kiest, dan zal een professionele fotograaf u contacteren om een afspraak vast te leggen. Die zal gedurende max. 2 uur een reportage van ongeveer 30 foto’s maken. De reportage wordt op één plaats uitgevoerd, maar het is altijd mogelijk om een tweede locatie te gebruiken, zolang de volledige sessie de maximumduur niet overschrijdt.

De genomen foto’s worden dan bewerkt en geoptimaliseerd zodat ze hergebruikt kunnen worden voor uw overige communicatie (magazine, flyers, presentaties, etc.).
Een professionele fotograaf van Proximedia is een garantie voor kwaliteitsvolle foto’s die uw merkimago zullen versterken.

Het is ook mogelijk beroep te doen op een copywriter. Hij zal u contacteren en interviewen om een tekst op te maken die uw bedrijf op een aantrekkelijke en professionele manier voorstelt.