Visie

visieBij Proximedia willen wij de professionele partner zijn voor elke kleine of middelgrote onderneming die haar aanwezigheid in de digitale wereld wil starten of verbeteren. Wij zijn er immers van overtuigd dat het voor ieder startend of reeds bestaand bedrijf noodzakelijk is om op de juiste wijze gebruik te maken van de middelen van vandaag en de toekomst.

Dit is niet altijd een makkelijke taak en de juiste professionele begeleiding kan een cruciaal competitief voordeel opleveren. Bij Proximedia streven wij er dan ook naar de juiste middelen aan te bieden op het juiste moment en deze optimaal te beheren voor onze klanten. Wij evolueren onze producten zodat ze steeds voldoen aan de vragen en eisen van de markt. Dit is geen makkelijke taak binnen de KMO-wereld waar een competitieve prijs en hoge kwaliteit steeds hand in hand moeten gaan.

Als onderdeel van Publicis Groupe hebben wij de vaardigheden en de know-how van de grootste specialisten in huis om de nieuwe tendenzen om te vormen naar een praktisch formaat voor KMO’s. Van eenvoudige website tot CRM-systeem : Wij zijn uw partner voor uw digitale communicatie gesneden op uw maat!