Ervaringen met Proximedia: Onze klanten getuigen

Aarzel niet om andere klantenmeningen over Proximedia te raadplegen.

Nieuwe inspiratie laat ons voortdurend toe om onze producten te verbeteren. Daarom worden onze klanten regelmatig geïnterviewd door ons team. Dankzij hun antwoorden zijn wij in staat om hun tevredenheid te garanderen en hun opmerkingen en algemene ervaring met onze onderneming te verzamelen.

 

LI-JO

Nadia van de kledingszaak LI-JO wou twee jaar geleden een goede manier vinden om haar klantendatabase op te bouwen en op een professionele manier communiceren naar haar klanten. Daarom koos ze voor Bepoint. Ze vindt ons klantenmailingsysteem zeer interessant en heeft zeker geen klachten.

18 oktober 2016

Bouwwerken Didier Millecam

In 2001 koos Didier Millecam met zijn zaak in algemene bouwwerken, dakwerken,… voor een website van Online. In 2009 liet hij zich verleiden door de leuke bedrijfsvideo's van Bizbook Channel. We laten hem aan het woord: Jullie beide teams hebben echt een gemakkelijke werkwijze. Ik krijg ook van mijn klanten positivie respons en het feit dat ik nu ook bereikbaar ben via sociale media vind ik zeer interessant.

17 oktober 2016

BK Foam

Datum: 12/10/2016

Review: 5/5

Als je een landingspagina laat maken, hoop je natuurlijk dat die een mooi ontwerp heeft en van goede kwaliteit is. De miniwebsite die Click+ gemaakt heeft voor BK Foam heeft dat allemaal volgens hen. Ze zijn ondertussen drie jaar klant en beoordelen ons graag met een dikke 5 op 5!

 

Airportservice Nicole

Datum: 11/10/2016

Review: 4/5

Een rit nodig naar de luchthaven? Dan moet je in As bij Airportservice Nicole zijn. Een website bij Online en een bedrijfsvideo van Bizbook Channel geven mooi weer welke voertuigen ze allemaal in hun aanbod hebben en hoe je hen kan bereiken. Zelf vinden hun website prima en de video een heel leuk idee.

 

Feestzaal Ruytershove

Datum: 11/10/2016

Review: 3/5

“Ik vind het echt interessant dat ik zelg geen energie en tijd moet steken in mijn website. Ik kan er echt op vertrouwen dat Online dit voor mij aanpakt en dat op een goede manier. De opbouw zelf, vind ik erg professioneel”, aldus Bart Claeys van de feestzaal Ruytershove in Izegem. 7 jaar geleden koos hij voor een van de oplossingen van Proximedia en heeft zich dat zeker nog niet beklaagd.

 

“T Werkhuisje

Datum: 04/10/2016

Review: 4 sur 5

Zes jaar geleden liet Annick V. haar eerste bedrijfsvideo maken via Bizbook Channel voor haar zaak ’t Werkhuisje. Al die jaren later en twee fimpjes verder is ze nog altijd tevreden, zeker over de positieve reacties die ze zelf krijgt van haar klanten. Naar haar mening loopt alles steeds goed en zeker de communicatie met ons team.

 

Onsea Consult Comm V.

Datum: 29/09/2016

Review: 4/5

Met een contract bij zowel Bizbook Channel als Online kent Mark De Ben de verschillende teams van Proximedia dus zeker. Wij bieden, volgens hem, gemakkelijke en kwaliteitsvolle producten aan en ook onze dienst na verkoop vindt hij zeker goed.

Sandwicherie St.-Amandje

Datum: 28/09/2016

Review: 5/ 5

Nicolaas Pauwels is zaakvoerder van de gezellige sandwicherie St. Amandje in Brugge. Hij koost voor een aanwezigheid op het internet met een website van Proximedia. Deze keuze maakte hij in 1999 en beoordeeld vandaag onze diensten nog altijd als uitstekend. De website organisatie, de opmaak en de daarbij horende service vindt hij top, zeer handig en correct.

Hesco BVBA

Datum: 27/09/2016

Review: 3/5

Toen Wim Vermeiren twee jaar geleden op zoek was naar een website, kruiste hij het pad van een van de vertegenwoordigers van Proximedia. Daarom besloot hij ook om een digitaal visitekaartje te maken door onze webcreatiedienst van Online. Een beslissing waar hij nog geen spijt van heeft. De praktische ondersteuning die hij steed aangeboden krijgt via de telefoon en het feit dat hij zijn site zelf gemakkelijk kan aanpassen vindt hij alleen maar positief.