Over Proximedia

Proximedia, first web agency in Belgium!

roueDe rol van Proximedia n.v. bestaat er in de eerste plaats in de activiteiten van de verschillende filialen te coördineren en de ontwikkeling ervan te bevorderen door te investeren in onderzoek evenals door de overname van nieuwe vennootschappen die een aanvullende know-how of materiaalinbreng bieden.

Zij doet ook dienst als aankoopcentrale, wat aanzienlijke schaalvoordelen mogelijk maakt.

Onze concept richt zich vooral tot de middelgrote, kleine en zeer kleine onderneming en is gestoeld op een samengesteld aanbod dat diensten omvat die onmisbaar zijn voor professionals om de voordelen van informatica en internet ten volle te kunnen benutten.

Dit aanbod omvat bovendien een oplossing voor de financiering. De aangeboden contracten zijn abonnementsformules van 48 maanden, waarbij de betaling in de vorm van maandelijkse bijdragen gespreid is.

Dit concept richt zich specifiek tot kleine en middelgrote ondernemingen, handelaars en vrije beroepen. Het concept is aangepast aan hun noden door de combinatie van zowel spitstechnologie als permanente bijstand tijdens de duur van het contract.