Onze merken

Online2
De ontwikkeling en de hosting van een website, waarbij de inhoud kan worden aangepast in functie van de behoeften van de abonnees.
Wij bieden u als ISP verschillende diensten rond internet en hosting van websites aan. Zo zorgen wij voor de registratie en beheer van uw domeinnaam.
www.online.be

bizbookchanel2
Belgisch netwerk van multimediaschermen in druk bezochte, commerciële ruimtes. Dankzij deze schermen kunt u uw bedrijf promoten in uw eigen regio. Heel de dag zendt elk scherm een tiental video’s van bedrijven en zelfstandigen uit.
www.bizbookchanel.be

clickplus2
Onze missie het promoten van KMO websites met aangepaste E-marketingoplossingen: SEO, SEA, Landing Pages,…
www.clickplus.be

batibouw+
BATIBOUW+ is een online lead generationtool voor KMO’s en zelfstandigen. Het is het resultaat van een samenwerking tussen Proximedia en Fisa (eigenaar van BATIBOUW). Deze twee bedrijven sloegen de handen in elkaar en bouwden een platform waarop particulieren en professionelen elkaar gemakkelijk terugvinden.
www.batibouwplus.be

globulebleu2
Gespecialiseerd in digitale communicatie en biedt aan large accounts een ‘full service’ gamma van marketingdiensten. Polyvalent agentschap, dat zowel op papier, radio en televisie als internet kan communiceren. Het ontwerpt en ontwikkelt sterke en efficiënte oplossingen voor haar klanten.
www.globulebleu.com

bedrijfsgids - Bizbook
BizBook is een interactieve bedrijvengids voor België. Je kan hier niet enkel terecht voor de contactgevens van bedrijven, maar vooral voor de opinies van hun klanten.
www.bizbook.be