Onze merken

Online2
De ontwikkeling en de hosting van een website, waarbij de inhoud kan worden aangepast in functie van de behoeften van de abonnees.
Wij bieden u als ISP verschillende diensten rond internet en hosting van websites aan. Zo zorgen wij voor de registratie en beheer van uw domeinnaam.
www.online.be

bizbookchanel2
Belgisch netwerk van multimediaschermen in druk bezochte, commerciële ruimtes. Dankzij deze schermen kunt u uw bedrijf promoten in uw eigen regio. Heel de dag zendt elk scherm een tiental video’s van bedrijven en zelfstandigen uit.
www.bizbookchanel.be

clickplus2
Onze missie het promoten van KMO websites met aangepaste E-marketingoplossingen: SEO, SEA, Landing Pages,…
www.clickplus.be

bepoint2
De loyaliteit van je klanten vergoten en de communicatie met hen significant verbeteren dankzij onze 4 functies: Getrouwheidsprogramma, CRM, Marketingcampagne, E-couponing.
www.bepoint.be

globulebleu2
Gespecialiseerd in digitale communicatie en biedt aan large accounts een ‘full service’ gamma van marketingdiensten. Polyvalent agentschap, dat zowel op papier, radio en televisie als internet kan communiceren. Het ontwerpt en ontwikkelt sterke en efficiënte oplossingen voor haar klanten.
www.globulebleu.com

afebenelux2
Onze filiaal legt zich toe op de kwaliteitsvolle ontwikkeling van oplossingen en diensten op het internet met als doel de naamsbekendheid en de commerciële economische return voor de professionals op het internet te waarborgen. De filosofie van AFE BENELUX is, op een Belgische markt in volle groei, de klanten voorzien van doeltreffende oplossingen door de diensten te optimaliseren voor een maximale tevredenheid.
www.afe-benelux.be