Marketing Assistant

Proximedia, Europees leider in het aanbieden van internetdiensten aan KMO’s en onderdeel van de Publicis Groupe, is op zoek naar een Nederlandstalige Marketing Assistant met een goede kennis van het Frans.
De kandidaat (V/M) zal werken binnen de afdeling Marketing en Communicatie van Proximedia (gesitueerd in Drogenbos). Hij/zij zal bijdragen aan de realisatie van externe en interne communicatieprojecten en aan de uitstraling van onze verschillende merken en producten.
Meer info

Stagiair Digitale Marketing & Communicatie

Proximedia is op zoek naar een stagiair digitale marketing & communicatie voor een periode van minimum 3 maand.
Het gaat om een stageplaats binnen een zeer jong en creatief team dat steeds open staat voor nieuwe en leuke ideeën. Als stagiair binnen ons team, help jij bij de ondersteuning en ontwikkeling van de digitale communicatie en marketing.

Meer info

Vertegenwoordigers

Online is een merk van de Proximedia Groep die deel uitmaakt van Publicis, één van de grootste spelers in de communicatiesector wereldwijd. Door deze alliantie is Proximedia de grootste leverancier van digitale oplossingen voor KMO’s op de Europese markt geworden.

We zoeken meerdere vertegenwoordigers (m/v) voor de regio’s Antwerpen en Limburg om ons dynamische en gemotiveerde team te versterken.

Meer info