IT-technicus FR/NL

Proximedia is op zoek naar een tweetalige IT-technicus FR/NL. Elke dag bezoekt u onze klanten om hen te helpen, te adviseren, te trainen en hun IT-problemen op te lossen.

Meer info

Stagiair Digitale Marketing & Communicatie

Proximedia is op zoek naar een stagiair digitale marketing & communicatie voor een periode van minimum 3 maand.
Het gaat om een stageplaats binnen een zeer jong en creatief team dat steeds open staat voor nieuwe en leuke ideeën. Als stagiair binnen ons team, help jij bij de ondersteuning en ontwikkeling van de digitale communicatie en marketing.

Meer info

Helpdesk Operator

Proximedia is op zoek naar een tweetalige computer technicus (NL/FR). U werkt dagelijks samen met onze klanten om computerproblemen zo goed mogelijk op te lossen. U zorgt voor de nodige ondersteuning van de gebruikers en neemt deel aan de vele lopende projecten.

Meer info

[/vc_column]

Vertegenwoordigers

Online is een merk van de Proximedia Groep die deel uitmaakt van Publicis, één van de grootste spelers in de communicatiesector wereldwijd. Door deze alliantie is Proximedia de grootste leverancier van digitale oplossingen voor KMO’s op de Europese markt geworden.

We zoeken meerdere vertegenwoordigers (m/v) voor de regio’s Antwerpen en Limburg om ons dynamische en gemotiveerde team te versterken.

Meer info

Dossierbeheerder (m/v)

Proximedia is op zoek naar een dossierbeheerder om ons team te versterken. Je werkt dagelijks samen met onze klanten om hun behoeften en wensen te identificeren en deze door te geven aan uw teamleider.

Meer info