Globule Bleu

Opgericht in 2001 als expert in digitale communicatie, biedt Globule Bleu aan large accounts een ‘full service’ gamma aan marketingdiensten.

Creatief communicatieagentschap

Globule Bleu is gespecialiseerd in e-marketing en richt zich, naast de creatie van website, voornamelijk op het aanbieden van promotiemiddelen die hun klanten de mogelijkheid geven om hun omzet te verhogen en hun activiteitenportefeuille te stimuleren.

Van strategisch advies, grafische creaties, drukwerk via verschillende media tot video’s voor bedrijven, Globule Bleu is de internetcommunicatiespecialist dat elk groot bedrijf nodig heeft.

Internetdienst voor middelgrote- en grote bedrijven

Met trots staat Globule Bleu elke dag klaar voor haar klanten uit middelgrote tot grote bedrijven. Cocoon, Delhaize groep, Batibouw, Spa Franchochamps,.. het is maar een greep uit de vele grote partners die vertrouwen op de professionaliteit van het web agentschap.

Meer weten over Globule Bleu

Wenst u meer informatie over de diensten die Globule Bleu aanbiedt? Wenst u graag contact met hen op te nemen? Dat kan altijd door te surfen naar www.globulebleu.com, te bellen naar +32(0)4.239.84.44 of te mailen naar het adres info@globulebleu.com. Zij helpen u graag verder.