• Home
  • » Ervaren webdesigners

Ervaren webdesigners

Naast de referentiëring is het design van uw website het meest belangrijke punt. Een goed ontwerp moet dan ook aangepast zijn aan de internetgebruikers en beantwoorden aan de verwachtingen van uw bezoekers. Zij willen immers in alle eenvoud kunnen navigeren op uw website.
De webdesigners van Proximedia zijn professionelen die het concept en de realisatie van de webpagina’s onder handen nemen. Ze houden hierbij rekening met uw noden en wensen.

Als eerste stap zal één van onze consultants u bezoeken om de computer te installeren en om een basisvorming te geven rond het gebruik van internet en e-mail. Hij zal tegelijkertijd zo veel mogelijk informatie verzamelen over uw wensen (structuur van de site, menu, logo, slogan, contactgegevens, producten, diensten, sleutelwoorden, grafisch charter, ...)

Wij stellen u dan een blauwdruk voor in functie van die gegeven informatie. U zal een e-mail krijgen met de link naar deze blauwdruk zodat u die gemakkelijk zelf kan ontdekken. Het zal een statische afbeelding zijn met proeffoto’s. Het doel is u te doen dromen van een navigatiemenu en een algemene stijl voor uw website.

Vervolgens zal een projectchef u attent maken op de realisatie van deze blauwdruk. Hij zal u vragen die via mail te valideren binnen de 7 dagen. In functie van de validatie, brengen wij de gewenste aanpassingen aan of we beginnen aan het aanmaken van uw website.

Uw Proximediawebsite zal uw verwachtingen invullen, zowel de design als de inhoud.