Bizbook

Om zelfstandigen en kmo’s de mogelijkheid te geven hun zichtbaarheid op het internet nog meer te verhogen, hebben wij de online bedrijvengids Bizbook.be opgericht. Hierop bundelen wij de gegevens van meer dan 760 000 Belgische bedrijven.

Een extra online visitekaartje

Naast een website, zijn er nog verschillende andere mogelijkheden om uw online zichtbaarheid te verhogen. Een volledig, duidelijk profiel op Bizbook.be, is één van die mogelijkheden.

Op dit online visitekaartje komen uw bedrijfsgegevens, zoals uw bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, website, e-mailadres, openingsuren en nog veel meer. Heeft u een bedrijfsvideo bij Bizbook Channel? Dan zal ook deze verschijnen op uw professionele pagina.

De kracht van klantervaringen

Niets is zo geloofwaardig om uw expertise aan te tonen, dan de mening van uw klanten. Daarom is er op Bizbook.be de mogelijkheid voorzien om meningen achter te laten op de fiches van de bedrijven.

Op die manier kunnen potentiële klanten de ervaring van reeds bestaande klanten nagaan en zich op die manier laten overtuigen om met u contact op te nemen.

De voordelen op een rijtje

Bizbook.be biedt aan zeflstandigen en kmo’s een hele reeks voordelen:

  • Volg de e-reputatie van uw bedrijf en uw diensten op de voet.
  • Verhoog uw bekendheid door de reviews op uw pagina te delen op uw Online of Click+ website en via de sociale media.
  • Verbeter uw positie in Google
  • Geef duidelijke informatie over uw bedrijf
  • Vergemakkelijk het voor prospecten om contact met u op te nemen
  • En nog veel meer…