BizbookU droomt er van controle te hebben over uw online reputatie? Een grotere naambekendheid? De verwijzingen naar uw website te optimaliseren en uw diensten te verbeteren? Het is allemaal mogelijk met Bizbook, het eerste interactieve gastenboek voor handelaars en kleine ondernemingen.

Uw klanten kunnen gemakkelijk hun mening over uw diensten en producten delen via BizBook. Het principe is simpel: U geeft uw klant de BizBook tablet. Hij kan u dan een score van 1 tot  5 geven. Daarna krijgt hij een uitnodiging om zijn gegevens of een kleine boodschap achter te laten. Deze wordt dan automatisch verspreid via uw website, Facebookpagina of BizBook.be en Videobiz.be.

Naast een geschreven boodschap, kan de klant ook foto’s nemen en tekst inspreken. Bizbook is dus originele manier om uw website en Facebookpagina te doen opleven, uw bedrijfsvideo te presenteren en te communiceren met uw cliënteel.

Het is duidelijk. BizBook is een applicatie die het vertrouwen van uw klanten toont op een efficiënte, snelle, concrete en ludieke manier.