BATIBOUW+

BATIBOUW+ werd opgericht in 2015 en biedt een platform aan waarop vakmannen en particulieren elkaar kunnen ontmoeten. Deze dienst is een vrucht van de samenwerking tussen de groepen FISA en PROXIMEDIA.

Batibouw plus

De kennis van FISA en PROXIMEDIA in dienst van uw project

Gericht op zowel professionals (zelfstandigen, kleine bedrijven, ondernemingen) en op particulieren, geniet BATIBOUW+ van de dubbele expertise van twee bedrijven:

  • FISA, opgericht in 2003, heeft zich gespecialiseerd in het organiseren van grote evenementen zoals de BATIBOUW beurs.
  • De Proximedia groep biedt sinds haar oprichting in 1998 digitale oplossingen aan kmo’s in België aan

Een service voor particulieren en professionals

Met als basis een uitgebreid netwerk van vakmannen en bedrijven aanwezig in heel België, laat BATIBOUW+ particulieren die werken willen uitvoeren in hun woning toe om snel en gemakkelijk een gekwalificeerde vakman te vinden.

Daardoor staat het bedrijf in teken van zowel particulieren als professionals:

  • Professionals kunnen zich inschrijven via een online platform en hebben toegang tot vele gekwalificeerde aanvragen van particulieren die op zoek zijn naar een vakman.
  • De particulieren ontvangen snel één of meerdere gepersonaliseerde offertes die beantwoorden aan hun project. Hun aanvraag wordt steeds zorgvuldig bestudeerd door een toegewijd team om zo relevante offertes te ontvangen.

Meer weten over BATIBOUW+

Raadpleeg nu het online platform dat zich toelegt op het verwerken van online offerteaanvragen. De commerciële dienst staat ook steeds te uwer beschikking van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur op het telefoonnummer 0800 24 170.