A WHOLE TEAM AT YOUR SERVICE
Super Internet Solutions
Our Solutions for your Business

Over ons

Proximedia n.v., leider op de Europese markt van internetdiensten, werd opgericht in 1998. Al die jaren zetten wij de digitale moeilijkheden van kleine en middelgrote ondernemingen en zelfstandigen centraal door hen de best mogelijke oplossingen aan te bieden.

Wij genieten van de kracht van de internationale Publicis Group en staan daardoor op de eerste plaats als aanbieder van digitale oplossingen. Het bundelen van onze expertise en vaardigheden zorgt ervoor dat wij kwaliteitsvolle diensten kunnen aanbieden aan al onze klanten, verspreid over de verschillende merken.

Met Online verzorgen wij de websites van onze klanten van A tot Z. Click+, ons e-marketingagentschap, zet landingspagina’s en AdWords campagnes op punt. Wilt u uw bedrijf in de kijker zetten, dan is Bizbook Channel uw partner voor het maken van bedrijfsvideo’s en het verzorgen van de verspreiding hiervan. Batibouw+ is het online platform dat wij opgericht hebben in samenwerking met FISA om particulieren en vakmannen uit de bouwsector in contact te brengen met elkaar. Wilt u meer weten over al onze diensten? Ontdek het hier!

Onze extra troef? Een professioneel team dat elke werkdag voor iedereen klaarstaat. Hieronder behoren projectmanagers, fotografen,  cameramannen, e-marketeers, een klantendienst, een helpdesk, een dienst planning, projectmanagers, fotografen,…

U ziet het, bij Proximedia staat u er niet alleen voor. Ervoor zorgen dat u tijd bespaart, is één van onze belangrijkste drijfveren, en dat stellen ook onze klanten zeker op prijs.

Ontdek onze merken

Online
Samengesteld aanbod van diensten die onmisbaar zijn voor professionals.
Bizbook Channel
Realisatie van video’s die het imago van onze klanten verbeteren.
Click +
Promoten van KMO websites met aangepaste
E-marketingoplossingen.
Batibouw+
Online platform dat particulieren en professionals uit de bouwsector samenbrengt.
Globule Bleu
Gespecialiseerd in digitale communicatie en biedt een ‘full service’ gamma van marketingdiensten.
Bizbook
Interactieve bedrijvengids van handelaars en KMO's voor België

Wij

sponsoren

Proximedia ondersteunt ook goede doelen en verschillende projecten rond sport.

Meer informatie over onze sponsoring
0
MERKEN
0
LOCATIES
0
WERKNEMERS
0
KLANTEN